torsdag den 24. maj 2012

17 Mai i rødt,hvit og blått

17 Mai i nasjonale farger

Først ble der laget tre bunner en i hvit, en i rød og en i blå, fylt med vanilje smørkrem immellom lagene og så hele kaken smurt opp med vanilje agenlfeather crem (oppskrift fra passionforpaking)
Hjertene er hvit fondant jeg har farget blå og selvfølgelig må der jordbær til på vår nasjonal dag.

 Kakebunn oppskrift

4 æg
160 g sukker
1 stor spsk vand
1 tsk vanille med top
1 knsp salt
120 g hvedemel
1 tsk bagepulver
How too
Læg æggene i varmt vand 10 minutter.
Pisk derefter æggene heftigt med vand, vanilie, sukker og salt, til en fin mousse.
Sigt mel og bagepulver i, vendes i med let hånd, kun lige til melet er opsuget.
Hvis man har lyst til cacaobunde tilsættes 3 spsk cacao og piskes med i det første.
Passer til en 20 cm springform, bages ca 20 min ved 200 grader.
lad afkøle og del i tre bunde.
Del så deigen i tre og tilsett farger om ønske.





Hipp hipp hurra og gratulere alle sammen med vell overstått feiring

1 kommentar:

  1. I'd like to invite you to join our site www.erecipe.com . I really enjoy your blog and recipes and I think the over 8,000 unique daily visitors to eRecipe will too.
    By joining eRecipe, we will provide the Nutrition Facts for every recipe you post in which you could customize and add to your blog. Viewers need and love to know the nutritional facts. Its a free service that we offer to blogs and recipes we really love. It looks professional and your members will love it.
    Simply visit www.erecipe.com or contact me at michelle@erecipe.com. We look forward having you in our network!

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...