tirsdag den 1. marts 2011

Biscoti

Verdens beste hjemmelagede Biscoti

 Oppskriften kommer fra Rikke Gryberg sin bok Byens bedste kager
til 25 stk.
150 g mel
5 g bagepulver
110 g sukker
2 æg
Korn af 1 stang vanilje
50 g mørk chokolade,
gerne 70%
50 g grofthakkede mandler

Bland mel og bagepulver i en skål. Tilsæt sukker,vaniljekorn, grofthakket chokolade og mandler.
Tilsæt æggene ét ad gangen og saml det hele til en enstartet dej.
Del dejen i fire lige store stykker. Rul dem ud på et meldrysset bord i stænger i bagepladens længde og
læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag stængerne i ovnen ved 185 grader i 25 minutter.
Tag dem ud og lad dem køle af. Skær dem i 1 cm tykke stykker. Stykkerne lægges på pladen igen og
stilles i den slukkede ovn til tørring til dagen efter eller bages igen ved 120 grader i ca. 20 minutter.


 I ettertid synes jeg kanskje at jeg laget de litt for store, hadde problemer med å få de oppe glassene. Men de smaker helt fantastisk godt og veldig lette å lage.
 Disse blir også en super gave til noen du er gla i

Mvh Sukkertopp

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...